Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις
 
Άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις Αταλάντη 
Διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων Φθιώτιδα


 
Η εταιρεία μας "Λεύκιος Λούκουλος Catering" στην Αταλάντη, δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια στην οργάνωση υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων - δεξιώσεων, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα. 
 


Στο σπίτι

 
Από την οργάνωση της κάθε εκδήλωσης, που συγκεντρώνει έναν αριθμό καλεσμένων, εξαρτάται η επιτυχία της και η ικανοποίηση των προσκεκλημένων. Η "Λεύκιος Λούκουλος Catering" είναι σε θέση να μετατρέψει μια συγκέντρωση φίλων ή συνεργατών, σε μια πραγματική ευκαιρία για ευχάριστη συναναστροφή και γευστικές δοκιμές, απαλλάσσοντάς σας από τον κοπιαστικό ρόλο του οικοδεσπότη και σερβίροντας φαγητό που δεν διαφέρει σε ποιότητα από την σπιτική μαγειρική.


Εγκαίνια
 
Η περίσταση των εγκαινίων, είναι για την "Λεύκιος Λούκουλος Catering"  μια πραγματική ευκαιρία να οργανώσει με συνδυαστικό πνεύμα μία εκδήλωση που προσελκύει κόσμο, ανταποκρίνεται ταυτοχρόνως σε πολλές διαφορετικές προτιμήσεις, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και το ύφος του καταστήματος, της εταιρίας ή της έκθεσης που εγκαινιάζεται. Η ποιότητα και η έγκαιρη προετοιμασία των εδεσμάτων, χαρακτηρίζει την επαγγελματική στάση της "Λεύκιος Λούκουλος Catering".


Party
 
Αποφασίστε να αναθέσετε την επιτυχία του πάρτυ σας στην "Λεύκιος Λούκουλος Catering". Επιλέξτε τον καλύτερο εξοπλισμό, για βραδιές, προσεγμένες στην λεπτομέρεια. Με την καθοδήγηση μας, αποφύγετε τις παραλήψεις και διασκεδάστε σ’ ένα πάρτυ που θα έχει το στυλ σας και θα σφύζει από ενέργεια.

 


Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές είμαστε στη διάθεσή σας.
Βαρώνου Βελλίου 14 - Λοκρίδας, Αταλάντη / Φθιώτιδας
Τηλ: 2233080244 Κιν: 6932401829