Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Εταιρικές Εκδηλώσεις
 
Εταιρικές Εκδηλώσεις Αταλάντη
Διοργάνωση εκδηλώσεων & δεξίωσης Φθιώτιδα


 
Η εταιρεία μας "Λεύκιος Λούκουλος Catering" στην Αταλάντη, δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια στην οργάνωση υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων - δεξιώσεων, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα. 
 
Η ποιότητα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος!
Πολυτέλεια, γούστο, φαντασία είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που βρίσκουν την απόλυτη εφαρμογή τους στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε. Τις υπόλοιπες θα μας τις πείτε Εσείς …!
 
Η πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού, η άριστη ποιότητα, η άψογη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές μας τιμές μας έχουν κατατάξει στην κορυφή των εταιρειών Διοργάνωσης Εταιρικών Εκδηλώσεων.
 
Διαθέτουμε σύγχρονο τμήμα Οργάνωσης Εκδηλώσεων ώστε να εγγυόμαστε την επιτυχία όλων των εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε όσο απαιτητικές κι αν είναι αυτές. Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε, VIP welcoming events, Διαφημιστικές εκδηλώσεις, Catering εκθέσεων, Δεξιώσεις συνεδρίων, Εκπαιδευτικά σεμινάρια, Ημερίδες, Καθημερινές Τροφοδοσίες, Επιχειρήσεων, Εγκαίνια και κάθε εκδήλωση. 
 
Συνεργαζόμαστε με χώρους και κτήματα ιδιαίτερα φιλόξενους, υψηλής αισθητικής και οι έμπειροι άνθρωποί μας φροντίζουν τα πάντα για λογαριασμό σας, από τη διακόσμηση της εκδήλωσής σας, το ντεκόρ του μπουφέ, την προετοιμασία και το σερβίρισμα των εδεσμάτων που περιλαμβάνουν τα μενού μας, καθώς επίσης και κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται ή μπορεί να χρειαστεί.
 
Εμπιστευθείτε σε μας τη διοργάνωση των εκδηλώσεών σας!
 


Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές είμαστε στη διάθεσή σας.
Βαρώνου Βελλίου 14 - Λοκρίδας, Αταλάντη / Φθιώτιδας
Τηλ: 2233080244 Κιν: 6932401829