Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Γαμήλιες δεξιώσεις
 
Γαμήλιες δεξιώσεις Αταλάντη
Διοργάνωση γάμου & δεξίωσης Φθιώτιδα



 
Η εταιρεία μας "Λεύκιος Λούκουλος Catering" στην Αταλάντη, δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια στην οργάνωση υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων - δεξιώσεων, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα. Μοναδικό μέλημά μας αποτελεί η ανάγκη να δώσουμε ξεχωριστό χρώμα στην γαμήλια εκδήλωσή σας που θα την θυμάστε γλυκά για μία ολόκληρη ζωή. 
 
Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων σε όλη την Αταλάντη και σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ώστε να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των μελλονύμφων που επιθυμούν η δεξίωση του γάμου τους να μείνει αξέχαστη σε όλους τους καλεσμένους τους και κυρίως να αφήσει στους ίδιους τις γλυκότερες αναμνήσεις. Η κατάλληλη διακόσμηση θα συνδράμει στη διοργάνωση μιας ξεχωριστής δεξίωσης που συνδυάζει την πολυτέλεια με το ρομαντισμό.
 
Φυσικά τα προτεινόμενα μενού αποτελούν απλά ενδεικτικές προτάσεις μας. Εσείς μπορείτε ελεύθερα να διαμορφώσετε ελεύθερα το μενού σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. 
 
Συνεργαζόμαστε με χώρους και κτήματα ιδιαίτερα φιλόξενους, υψηλής αισθητικής και οι έμπειροι άνθρωποί μας φροντίζουν τα πάντα για λογαριασμό σας, από τη διακόσμηση της εκδήλωσής σας, το ντεκόρ του μπουφέ, την προετοιμασία και το σερβίρισμα των εδεσμάτων που περιλαμβάνουν τα μενού μας, καθώς επίσης και κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται ή μπορεί να χρειαστεί.
 
Εμπιστευθείτε σε μας τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσής σας και ζήστε την σπουδαία αυτή στιγμή της ζωής σας, όπως την ονειρευτήκατε!

 


Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές είμαστε στη διάθεσή σας.
Βαρώνου Βελλίου 14 - Λοκρίδας, Αταλάντη / Φθιώτιδας
Τηλ: 2233080244 Κιν: 6932401829